Záznamy vítězným tažením napříč 39 .věkem chcete vědět víc??

15.04.2017 19:36

Nejdříve šli dolu Tauri, pak Nox poprvé a následně po druhé, uplakané reakce včetně nářků po smazání naší rasy na sebe nenechali dlouho čekat... a nyní war s Goaldy, která se bohužel nevzmohla na odpor a raději skrze své planetáky i za cenu ostud opustili stovky planet , nicméně tímto děkuji alespon vůdci mlakovi, všem kdo klade alespoň nějaký odpor, zkrátka  že alespon někdo to nevzdal a stále se snaží alespoň částečně vracet údery našich vítězných vojsk, které postupují nezadržitelně vpřed.

Stargate - The Game
22 březen v 8:12 ·

Aktualita z války aliance Nox+Tauri proti Bedrosianům. Tauri po vyčerpání jednotek a po těžkých ztrátách vyvěsili bílou vlajku. Bedrosiani napřímili veškerou armádu proti Noxům. Noxové nejen že přestali dobývat Bedrosianské území, ale po protiútocích ho část dokonce ztratili. V noci byla podepsána gentlemanská dohoda o nočním klidu. Útoky započnou zase v 9:00 hodin. Podle zpráv špiónů, obě rasy se přes noc usilovně připravovaly a podařilo se jim naverbovat mnoho milionů nových vojáků.

Stargate - The Game
24 březen v 14:17 ·

Aktuality z bojiště. Stále probíhá válka Noxů proti Bedrosianům. Vypadá to na patovou situaci, kdy se jednotlivé strany přetahují o vítězství a ani jednomu se to přesvědčivě nedaří. Za poslední 4 dny je výsledková stagnace, jakkoliv obě strany podnikají denně stovky útoků.

Stargate - The Game
25 březen v 20:53 ·

Aktuality z bojiště. Válka Nox versus Bedrosiani pokračuje v nezměněné intenzitě. Aktuálně jsou Bedrosiani vojensky lehce na vzestupu a rozlohou se snaží dotáhnout Noxe. Na druhé straně galaxie se schyluje k válce, která bude zhruba 3x větší. Farmářská rasa Asgardů vypověděla smlouvu doposud farmařícím Goauldům. Obě rasy se již připravují na válku a snaží se ji intenzivně profinancovat skrze prodej části svých planet. Obě dvě rasy jsou velmi bohaté s jsou připraveny do bojů dát všechno. To bude mela...
Stargate - The Game
2 duben v 20:45 ·

Zpravodajství z bojiště www.stargate-game.cz
Válka Nox vs Bedrosiani je u konce. Noxové byli nakonec poraženi, protože Bedro byli ve válce aktivnější a pečlivěji dobývali chvilkově oslabené soupeře. Byla to pro ně dobrá doba i proto, že to byla první válka tohoto věku. Spousta ras měla dost peněz a Bedrosianům se dařilo prodávat dost planet skrze obchod. A tím efektivně financovali válku.
Aktuálně probíhá válka mezi Asgardy a Goauldy. I když...válka se zdá býti silné slovo, protože byla "dohodnuta" na pouhé dva dny a byli z obou ras jaksi "vyčleněni" nedotknutelní hráči, na které se nebude útočit. Spíš to vypadá na drobnou frašku, kde slabí budou ještě slabšími, aby velicí držitelé planet jich měli ještě víc. Zatím se za dobu trvání války (cca 3 hodiny) obě rasy jen lehce oťukávají a nikomu se nechce do žádných větších akcí.

15.4.2017
Probíhá veliká válka, která má za úkol pokořit rasu (a vládu) Goauldů. Na scéně jsou opět Bedrosiani, kteří pomocí lsti získali nad Goauldy převahu. Spousta Goauldů je demotivována a své planety začali ničit, než aby je předali nepříteli.
Fotka uživatele Stargate - The Game.

zdroj SG blesk - víme to první...

zbytek článku volně napsal a přizpůsobil Spadi