Proslov ke konci 32. věku

30.06.2013 22:47

Přátelé,
třicátý druhý věk je u konce a je na čase ho nějakým způsobem zhodnotit. Ač to možná tak nevypadá, tak psaní nějakých proslovů mi vůbec nejde a strávím s vymyšlením hodně času.

Na začátku jsme měli trochu chaotické osidlování, ale pro Bedros to byl nový způsob. Za chaos se omlouvám. Další věk to už snad zvládneme bez problémů.

Dokončili jsme čtyři výzkumy a na to, že jsme neměli vylepšená města ani výrobny jsme se vždy umístili skvěle. Zvláště v prvních dvou výzkumech. Třetí jsme museli trochu vynechat díky válce s Tokry a čtvrtý jsme též dokončili na slušném místě. Když se ohlédnu do minulosti, tak výzkumy Bedrosianům vždy šli a jsem rád, že tomu tento věk nebylo jinak.

Dál jsme prošli válkou s Antiky, kde jsme si zkusili vedení války úplně jinak. Dokázali jsme Antiky dostat na kolena do sedmi hodin od začátku války. Což považuji za největší úspěch tohoto věku. Sice nás ta válka stála hodně naqu, ale vím určitě, že Antiky stála o dost víc. Podařilo se nám je zadlužit a takový výprask co od nás dostali si asi za rámeček nedají.

Další co beru jako ohromný úspěch je množství naqu, který jsme dokázali vždy dostat do fondu, když bylo potřeba. Když to tak shrnu, tak na válku jsme měli vždy dostatek financí, a i když jsme měli válku, tak jsme stíhali dotovat i tři rasy najednou.

Na co moc hrdý nejsem a co se tento věk nepovedlo jsou sektory. Tam mě můžete kamenovat jak chcete, protože tam jsem udělal pár chybných rozhodnutí a vezlo se to pak s námi až do konce. Na sektorech budu příští věk pracovat trochu jinak a budu se to snažit vést jiným způsobem.

Válka s Tokry. Zde oceňuji vaši aktivitu a vytrvalost. Neměli za věk ani jednu válku a ve finále je jejich aliance musela dotnout asi 55mld v naší měně. Což už o něčem svědčí.

Zbytek věku jsme už farmili, a i když vím, že jste byli natěšení na nějakou další válku, tak další válka by se nám nevyplatila. Museli jsme hold schovat zbraně do skladů a vytáhnout hrabičky a lopatky. Říkal jsem, že mi je jedno kolikátí budeme tento věk, že mi stačí to, co jsme všechno dokázali a věřte bylo toho mnoho. Musím vám blahopřát k obhájení báječného čtrnáctého místa z minulého věku. Myslím, že to je krásný výsledek, za který se nemusíme stydět, ba co víc měli bychom oslavovat. Zde oceňuji, že jste vytrvali, získávali planetku po planetce a ukázali všem, že jsme jedna rasa a táhneme všichni za jeden provaz.

A teď pár maličkostí jak to bude ve třicátém třetím věku. Překvapivě jsem se rozhodl opět pro UT rasu. Myslím, že UT rasa se nám docela osvědčila a tento styl hraní nám očividně sedí a hlavně co jsem tak koukal, tak vás to i baví, a to je důležité. Co se týká vlády, s kterou vás budu žádat o důvěru v novém věku, tak tam bude jen malá kosmetická úprava a to na postu zástupce. Moony se s radostnými slovy " Zase budu muset něco dělat. " uvolil, že toto nelehké břímě převezme. Usounovi moc děkuji za pomoc a pevné nervy. Tak že vláda by měla zůstat plus mínus ministr stejná až na to že si Usoun s moonym vymění vládní křesla. Co se týká aliance, tak v tomto věku jsme si svou aktivitou a pílí vybojovali čest být v alianci ve složení Gouald, Reet, Bedrosian.
" Není organizace lidí bez nadřízených a podřízených, ale musí to být právě organizace, ne panování, ale vzájemná služba. Demokracie potřebuje vůdců-ne pánů."

Tak doufám, že jsem byl právě tím vůdcem a ne pánem a že semnou vydržíte další věk. Užijte si funny věk, řádně naše úspěchy zapijte a těším se na vás všechny po restartu v novém třicátém třetím věku.


Song pro oslavy a fuuny věk: https://www.youtube.com/watch?v=uFjTQJbB6Zw


Viva la BEDROSIAN!

                                          Kretschmer